euroingro_loader

Loading...

icon

Euroingro


La tua vetrina sul mondo!

join-premium
Birçok Mağaza, Tek Sevkiyat | %40'A KADAR İNDİRİM
Detaylar için tıklayın

Özel etiket

Privat märke: hur man skapar ett varumärke!

Är jag i kläddetaljhandeln? Köper jag produkter för att sälja vidare till mina kunder online eller från offlineleverantörer? Att skapa en personlig varumärkesprodukt genom att göra Brading är inte så svårt som du tror! Euroingro.com kommer att visa dig hur du skapar egna märkesvaror och hur du kommer igång utan att ta risker och slösa tid och pengar. Vi ger dig möjligheten att upptäcka dina nya certifierade leverantörer för att följa dig steg för steg i skapandet av ditt varumärke, från produktion till försäljning, till marknadsföring och distribution. Private Label: hur kommer man igång?

Private Label: hur kommer man igång?

Det egna märket är ett eget märke, det vill säga ett anpassat varumärke som produceras av ett externt företag med ett eget varumärke. Tanken på att skapa ett klädmärke är verkligen en ekonomiskt mycket skalbar möjlighet. Tack vare e-handels- och Dropshipping-utvecklingen som involverat marknaden de senaste åren. Faktum är att skapandet av ett "fristående" varumärke eller ett privat märke kan skapa stora försäljningsvolymer. Det ger också en stor fördel genom att stärka det upplevda värdet jämfört med konkurrenterna genom differentiering av detaljer eller etiketter eller förpackningar.

Private Label: hur man börjar för att strukturera ett nytt företag

Nu kommer vi att visa dig de grundläggande stegen i skapandet av en rad egna varumärkesprodukter. Vi kommer tillsammans att analysera vilka fördelar som finns och hur man löser eventuella problem relaterade till skapandet av ett nytt företag.

  1. Studera din målgrupp
  2. Analysera dina konkurrenter
  3. Hitta en verifierad tillverkare tillsammans med vår konsult
  4. Personalisering och förverkligande av plagget
  5. Förpackningsproduktion
  6. Kontroll av varor och dokumentation

1. Studera ditt referensmål

Som ett första steg är att starta ett nytt företag definitivt att känna till dina kunders önskemål. Gör lite efterforskningar på marknaden du vill referera till. Studera dina stamkunder, deras behov, deras smak och mode för tillfället. För att kunna skapa ditt Private Label på bästa möjliga sätt måste du ständigt testa marknaden, för att alltid kunna producera eller köpa rätt plagg, vid rätt tidpunkt.

2. Analysera dina konkurrenter

Hemligheten med ett bra Private Label är att göra din produkt unik och annorlunda än dina konkurrenter. Vi kan inte bara skräddarsy produkten utan även dess förpackning, den interna förpackningen eller budskapet du vill kommunicera med ditt varumärke. Om ditt varumärke till exempel är veganskt skulle det vara bra att ange det på etiketterna och förpackningen.

3. Tillsammans med vår konsult identifiera en verifierad tillverkare

Denna fas är den viktigaste i Private Label-fasen. Det finns många företag som producerar plagg i stor skala och som låter dig skräddarsy din produkt, men endast ett fåtal är ackrediterade och använder certifierade processer. Av denna anledning kommer Euroingro.com, tillsammans med sitt kommersiella nätverk, att hjälpa dig att hitta dessa certifierade och garanterade företag och vi kommer att följa dig i alla steg av produktionen. Med en verifierad tillverkare kommer du att kunna fokusera enbart på produktmarknadsföring och distribution.

4. Anpassning och skapande av plagget

När du har valt utformningen av den slutliga Private Label-produkten kommer tillverkaren att börja producera de prover som behövs för produktionen. Du kanske inte känner till texturerna? rätt tyg? garnet eller tillbehören du behöver för att göra ditt varumärke framgångsrikt? Euroingro.com hjälper dig också med detta. Tack vare vårt kommersiella nätverk kommer du att ha en tydlig uppfattning om marknaden och ett stort urval av tyger att producera, allt i linje med ditt koncept. Tack vare vår stora erfarenhet av onlineförsäljning kan vi hjälpa dig, tack vare data och maskininlärning, att hitta den bästa lösningen för dina produkter, baserat på kostnaden för produktion och återförsäljning.

5. Förpackningsproduktion

Ditt enda mål är att skapa en "igenkännbar", funktionell och ikonisk produkt, för att skilja dig från marknaden och skapa en skräddarsydd "Fristående" artikel. För varje märke, litet eller stort, är det viktigt att särskilja sig i design och stil på sina Private Label-kläder. Det är viktigt att kunna skapa den perfekta förpackningen som speglar ditt varumärkes ideal, inte bara lådan utan dess inre, tackkorten eller prylarna som ska infogas inuti. Tack vare vår erfarenhet inom detta område har vi etablerat kommersiella partnerskap med producenter i området som gör att du kan välja varje millimeter av din förpackningsdesign, såväl som material, sammansättning och vikt.

6. Kontroll av varor och dokumentation

Har du äntligen hittat din perfekta Private Label-produkt till försäljning, eller har du börjat tillverka din första kollektion, men du känner inte att du har glömt något? För offline- och onlineförsäljning behöver du teknisk dokumentation om varornas ursprung, på förpackningen och att ha textilgrenen inkluderad. Är du inte rädd att några av dina konkurrenter kan kopiera din samling? För detta måste du också registrera ditt varumärke. Det är inte så svårt som det kan verka, tack vare Euroingro.com kan du registrera ditt varumärke till en mycket lägre kostnad i hela Europa, även med hjälp av företagets juridiska avdelning.

Äntligen har du allt, men är din butik långt från produktionsområdet? Inga problem. Vi tar hand om hela din kollektion och ser till att den är av rätt design och av rätt kvantitet och kvalitet och går sedan vidare med försändelsen. Lätt är det inte?

Vad väntar du på då? Skriv ett e-postmeddelande till oss på customer@euroingro.com eller ring oss på +390574727518 eller skriv till oss på Whatsapp på +393516056890

Vår säljare hjälper dig i tidiga skeden och svarar på alla dina frågor!


HEMEN RANDEVU AL