euroingro_loader

Loading...

icon

Euroingro


La tua vetrina sul mondo!

Tietosuojavastuulauseke

Säännöt ja käyttöehdot

B2B Euroingro SRL (jäljempänä myös "B2BEUROINGRO"), jonka kotipaikka on Prato (Italia), tunnustaa ei-julkisten henkilötietojesi (jäljempänä "Henkilötiedot") luottamuksellisuuden, eheyden ja turvallisuuden säilyttämisen tärkeyden ja ilmoittaa, että antamasi henkilötiedot B2BEUROINGROlle Sivuston kautta, myös sen tytäryhtiöiden ja/tai tytäryhtiöiden (jäljempänä yhdessä myös "B2BEUROINGRO Group") kautta käsitellään voimassa olevan eurooppalaisen tietosuojalainsäädäntöön (asetus (EU) 2016/679 - jäljempänä "GPDR") ja erityiset paikalliset määräykset, joita sovelletaan ajoittain Euroopan unionin ulkopuolella tapahtuvaan käsittelyyn, sekä B2BEUROINGRO Groupin hyväksymiin eettisiin ohjeisiin sisältyviä periaatteita ja yleisiä toimintasääntöjä.

chevuu

Navigointitiedot

Sivuston käyttämiseen käytetyt tietokonejärjestelmät ja ohjelmistomenettelyt hankkivat normaalin toiminnan aikana henkilökohtaisia ​​tietoja (määriteltyjä lokitiedostoja), joiden välittäminen liittyy implisiittisesti Internet-viestintäprotokollien käyttöön. Näitä tietoja ei kerätä yhdistääkseen tunnistettuihin kiinnostuneisiin osapuoliin, mutta niiden luonteesta johtuen ne voivat mahdollistaa käyttäjien tunnistamisen käsittelyn ja kolmansien osapuolten hallussa olevien tietojen yhdistämisen kautta. Tämä luokka sisältää niiden tietokoneiden IP-osoitteet tai verkkotunnusten nimet, joita sivustoon yhdistävät käyttäjät käyttävät, pyydettyjen resurssien URI-osoitteet (Uniform Resource Identifier), pyynnön ajankohdan ja pyynnön lähettämiseen käytetyn menetelmän. palvelimelle, vastauksena saadun tiedoston koko, numerokoodi, joka ilmaisee palvelimen antaman vastauksen tilan (onnistui, virhe jne. ) ja muut käyttöjärjestelmään ja käyttäjän IT-ympäristöön liittyvät parametrit. Näitä tietoja käytetään yksinomaan anonyymien tilastotietojen hankkimiseen Sivuston käytöstä ja sen oikean toiminnan tarkistamiseen.

Eväste

Sivuston toiminnan varmistamiseksi ja tarjotun palvelun parantamiseksi Sivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka käyttäjän vierailemat sivustot lähettävät hänen päätelaitteeseensa (yleensä selaimeen), jonne ne tallennetaan ennen kuin ne lähetetään uudelleen samoihin sivustoihin saman käyttäjän seuraavan vierailun yhteydessä. Lisätietoja sivustolla käytetyistä evästeistä ja niiden poistamisesta ja/tai suostumuksen epäämisestä on evästekäytännössä. Asianomaisen tahon vapaaehtoisesti luovuttamat henkilötiedot. , ja/tai pyyntö asiakaspalveluumme. Tällaisia ​​tietoja ovat esimerkiksi etu- ja sukunimi, postiosoite ja sähköpostiosoite, puhelin ja syntymäaika. Lisäksi valinnainen, nimenomainen ja vapaaehtoinen sähköpostien lähettäminen Sivuston kautta ja/tai Sivustolla ilmoitettuihin osoitteisiin edellyttää lähettäjän myöhempää hankkimista.

folded_icon

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin: (a) vastaamaan ja tyydyttämään kaikki pyyntösi ja siten hallitsemaan sinun ja B2BEUROINGRO:n välistä suhdetta; (b) käsitellä verkko-ostotilauksesi ja siten suorittaa kaikki tilausten hallintatoiminnot (mukaan lukien sopimuksen hallinnollinen hallinta, tuotteiden toimittaminen, maksujen, hyvitysten ja mahdollisten riitojen hallinta sekä petostentorjunta), sekä kaikkien voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisten velvoitteiden mukaisesti. Lisäksi henkilötietoja voidaan etukäteen suostumuksellasi tallentaa B2BEUROINGRO Groupin asiakastietokantaan ja käsitellä yhdessä ostojesi yksityiskohtaisten tietojen kanssa seuraaviin tarkoituksiin: (c) profilointitarkoituksiin: tutkimusten, kyselyiden käsittelyyn, yksittäisiä tai ryhmiä koskevat tilasto- ja/tai markkina-analyysit ja -tutkimukset, jotka liittyvät mieltymyksiisi tuotteisiimme, jotta voimme tarjota tarpeisiisi mukautetun palvelun ja edistää sinua mahdollisesti kiinnostavia kulttuuri- ja vapaa-ajan aloitteita ja aktiviteetteja; (d) markkinointitarkoituksia: ottaa sinuun yhteyttä ja/tai lähettää sinulle (postitse, puhelimitse, sähköpostitse ja muilla sähköisen viestinnän muodoilla) tietoja ja myynninedistämisviestejä, mukaan lukien kaupalliset tiedot, uutiskirjeet, mainosmateriaali, luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteet ja palvelut. tarjotaksemme yksilöllistä palvelua tarpeisiisi ja edistääksemme sinua mahdollisesti kiinnostavia kulttuuri- ja virkistysaloitteita ja aktiviteetteja; (d) markkinointitarkoituksiin: ottaa sinuun yhteyttä ja/tai lähettää sinulle (postitse, puhelimitse, sähköposti ja muut sähköisen viestinnän muodot) tiedotus- ja myynninedistämisviestintä, mukaan lukien kaupalliset viestit, uutiskirjeet, mainosmateriaali, luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteisiin ja palveluihin. tarjotaksemme yksilöllistä palvelua tarpeisiisi ja edistääksemme sinua mahdollisesti kiinnostavia kulttuuri- ja virkistysaloitteita ja aktiviteetteja; (d) markkinointitarkoituksia: ottaa sinuun yhteyttä ja/tai lähettää sinulle (postitse, puhelimitse, sähköpostitse ja muilla sähköisen viestinnän muodoilla) tietoja ja myynninedistämisviestejä, mukaan lukien kaupalliset tiedot, uutiskirjeet, mainosmateriaali, luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteet ja palvelut. luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteisiin ja palveluihin. tarjotaksemme yksilöllistä palvelua tarpeisiisi ja edistääksemme sinua mahdollisesti kiinnostavia kulttuuri- ja virkistysaloitteita ja aktiviteetteja; (d) markkinointitarkoituksia: ottaa sinuun yhteyttä ja/tai lähettää sinulle (postitse, puhelimitse, sähköpostitse ja muilla sähköisen viestinnän muodoilla) tietoja ja myynninedistämisviestejä, mukaan lukien kaupalliset tiedot, uutiskirjeet, mainosmateriaali, luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteet ja palvelut. luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteisiin ja palveluihin. tarjotaksemme yksilöllistä palvelua tarpeisiisi ja edistääksemme sinua mahdollisesti kiinnostavia kulttuuri- ja virkistysaloitteita ja aktiviteetteja; (d) markkinointitarkoituksia: ottaa sinuun yhteyttä ja/tai lähettää sinulle (postitse, puhelimitse, sähköpostitse ja muilla sähköisen viestinnän muodoilla) tietoja ja myynninedistämisviestejä, mukaan lukien kaupalliset tiedot, uutiskirjeet, mainosmateriaali, luettelot ja kutsut tapahtumiin, jotka liittyvät B2BEUROINGRO Groupin tuotteet ja palvelut.

folded_icon

Henkilötietoja käsitellään käyttäen sopivia sähköisiä tai joka tapauksessa automatisoituja IT- ja telemaattisia työkaluja tai manuaalista paperikäsittelyä logiikalla, joka liittyy tiukasti siihen tarkoitukseen, jota varten henkilötiedot on kerätty, ja joka tapauksessa siten, että tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden takaamiseksi. B2BEUROINGRO Groupin sisäinen henkilökunta käsittelee henkilötietoja tähän tarkoitukseen, joka on valtuutettu käsittelyyn määrättyjen työtehtävien suorittamisen yhteydessä, ja mahdollisesti siihen, mikä on välttämätöntä ja/tai olennaista ulkopuolisten tahojen edellä ilmoittamien tarkoitusten toteuttamiseksi. jotka toimivat B2BEUROINGRO:n lukuun ulkoisina tietojen käsittelijöinä (esim. palveluntarjoajat, lähettäjät, IT-palveluiden ylläpitoa suorittavat teknikot, yritykset, joita B2BEUROINGRO voi käyttää tuotteidensa tai palveluidensa myynninedistämiskampanjoiden luomiseen ja/tai hallintaan jne.). Ilmoitamme myös, että jos annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn kohdan 2 (c) ja (d) kohdissa tarkoitettuihin tarkoituksiin, tietosi näkyvät automaattisesti ja/tai jaetaan kaikkien myyntipisteiden kanssa. B2BEUROINGRO-konserni (kaikki "Euroopan unionin sisällä ja sen ulkopuolella) toteuttaa kaikki asianmukaiset ja asianmukaiset turvallisuus- ja luottamuksellisuustoimenpiteet, joita asiaa koskeva sovellettava lainsäädäntö edellyttää.

folded_icon

Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Jos kuitenkin haluat tehdä ostotilauksen Sivustolla tarjotuista tuotteista ja/tai saada tietoa B2BEUROINGRO Groupin tuotteista ja palveluista ja/tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja/tai hyödyntää muita B2BEUROINGRO Groupin palveluita , sinun on täytettävä kaikki niihin liittyvissä henkilötietojen keruulomakkeissa pakollisiksi merkityt kentät. Tietojesi käsittely 2 kohdan (c) ja (d) kohdissa tarkoitettuihin tarkoituksiin edellyttää nimenomaisen suostumuksesi antamista. Suostumuksen epäämisellä ei ole muuta vaikutusta kuin se, että se ei voi tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua ja tiedottaa sinua mahdollisesti kiinnostavista aloitteista ja/tai lähettää sinulle muita kaupallisia tietoja tuotteista, B2BEUROINGRO Groupin aloitteita ja tapahtumia. Voit milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi tai vastustaa käsittelyä kirjoittamalla osoitteeseen B2BEUROINGRO, V, jonka kotipaikka on Prato, Via nea iona 10/3 59100 (PO) - Italia. tai sähköpostitse osoitteeseen customer@euroingro.com tai käyttämällä "peruuta tilaus" -linkkiä, joka on kaikissa sähköisissä kaupallisissa viestinnässämme tai muissa erityisissä menettelyissämme, jotka saattavat olla käytettävissäsi.

folded_icon

Henkilötietojasi, sikäli kuin se on tarpeellista ja/tai tarpeellista edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi, voivat käsitellä B2BEUROINGRO:n puolesta ulkopuoliset osapuolet, jotka toimivat tietojenkäsittelijöinä, jotka kuuluvat seuraaviin kategorioihin: Konserniyhtiöt B2BEUROINGRO -yritykset, konsultit ja ammattiyritykset jotka tarjoavat apua ja/tai konsultointitoimintaa tai jotka suorittavat B2BEUROINGRO:n puolesta palveluja, jotka liittyvät tietojenkäsittelyn tarkoituksiin ja ovat niihin tärkeitä. Tietojasi voidaan siirtää ulkomaille sovellettavan lain säännösten mukaisesti, myös Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, joissa Yritys ajaa etujaan turvatoimien ja asianmukaisten varotoimenpiteiden mukaisesti riittävän tietoturvatason takaamiseksi.

folded_icon

Henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään sen ajan, joka on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty, ja soveltuvien säännösten mukaisten säilytysaikojen mukaisesti tai kunnes peruutat tarvittaessa hoitoihin antamasi suostumuksen. Myöhemmin henkilötiedot poistetaan automaattisesti tai ne tehdään pysyvästi anonyymeiksi.

folded_icon

Rekisterinpitäjä on B2B Euroingro SRL. jonka kotipaikka on Prato, Via nea iona 10/3 59100 (PO) - Italia. B2BEUROINGRO käsittelee tietojasi GDPR:n mukaisesti. Käyttääksesi oikeuksiasi sekä saadaksesi niihin ja/tai tähän ilmoitukseen liittyviä tietoja, voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tai rekisterinpitäjän nimeämään tietosuojavastaavaan ("DPO") kirjoittamalla B2B Euroingro SRL:lle. , jonka kotipaikka on Prato, Via nea iona 10/3 59100 (PO) - Italia., sähköposti customer@euroingro.com.

folded_icon

Muistutamme, että voit milloin tahansa käyttää GDPR:n artikloissa 15-21 säädettyjä oikeuksia ja erityisesti pyytää tietoja henkilötietojen käsittelyn olemassaolosta ja ominaisuuksista, niiden oikaisusta ja peruutuksesta, tai käsittelyn rajoittamisesta, vastustaa käsittelyä ja/tai pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle haltijalle. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, sanotun kuitenkaan rajoittamatta ennen peruuttamista annettuun suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuutta ja tehdä valitus henkilötietojen suojan takaajaviranomaiselle, Piazza di Montecitorio n. . 121, 00186, Rooma (RM).

folded_icon

Kaikissa henkilötietoihisi liittyvissä pyynnöissä, jotka liittyvät näihin tietoihin ja oikeuksiesi käyttöön, voit ottaa yhteyttä maksutta rekisterinpitäjään tai tietosuojavastaavaan kohdassa 7 mainituissa osoitteissa. B2BEUROINGRO varaa oikeuden muuttaa näitä tietosuojatietoja milloin tahansa aika . Sivustolla julkaistu versio on tällä hetkellä voimassa oleva versio.